Галицкі Експозиції






Іноземні партнери:

ПРОСТО. Їжа без пафосу PDF Друк e-mail

VІII конкурс професійних кухарів
"ПРОСТО. Їжа без пафосу!"

жовтень 2017

Популяризація здорової, смачної та простої у приготуванні їжі в закладах громадського харчування. Розвиток мереж здорової їжі на західній Україні.

Про конкурс

ОРГАНІЗАТОР КОНКУРСУ:

 

Конкурс відбудеться на шоу-майданчику кулінарного мистецтва IX Спеціалізованої виставки „Готельний та ресторанний бізнес” (м. Львів, вул. Коперника, 17, Львівський Палац Мистецтв).

Умови участі у VI конкурсі «ПРОСТО.Їжа без пафосу»

Положення про VI кулінарний конкурс «ПРОСТО. Їжа без пафосу»

СПОНСОРИ КОНКУРСУ:

Інформаційна підтримка:

Відвідувачам

Конкурс відбудеться на шоу-майданчику кулінарного мистецтва IX Спеціалізованої виставки „Готельний та ресторанний бізнес” (м. Львів, вул. Коперника, 17, Львівський Палац Мистецтв).

Попередні конкурси

«Все просто! Варто лише підкреслити смак продукту. І зовсім не потрібно придумувати зарозумілі соуси та незрозумілі гарніри! Доступність та зрозумілість смаку — от справжній козир в руках кухаря!» - Андрій Британ.

Саме цими козирями і скористались переможці V Конкурсу професійних кухарів «ПРОСТО. Їжа без пафосу!»

Професійне журі Євгеній Сушко – Президент Західної Шеф Групи та шеф-кухар ресторану «Гармата», Всеволод Поліщук з Клубу Галицької Кухні, Андрій Британ – шеф-кухар ресторану «Панорама» та Сергій Совенко - шеф-кухар Західної Шеф Групи одноголосно визначити переможців у номінації «Чорний ящик».

У номінації «Чорний ящик», за звання найкращих кухарів змагалося 6 команд з Ужгорода, Львова, Чернівців та Івано-Франківська. Всі учасники отримали Дипломи та пам’ятні медалі. А головне – всі учасники отримали досвід та нові знання від колег по ресторанній справі. Переможцями змагання стали – Гнатик Олег та Прихідько Максим, які представляли Паб «Паблік» (м. Чернівці).

Сюжет з попередніх конкурсів можна переглянути тут

Фотогалерея V Конкурсу «Професійних кухарів «ПРОСТО. Їжа без пафосу!»