Спеціалізована виставка «ГОТЕЛЬНИЙ ТА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС» – це головна подія індустрії гостинності в Західному регіоні України, місце зустрічі
постачальників обладнання, технологій, товарів та послуг для підприємств готельного і ресторанного бізнесу та їх безпосередніх споживачів.
Саме тут можна побачити і отримати багато цікавих пропозицій і оригінальних товарів, ознайомитися з останніми новинками. На якій би стадії
облаштування або роботи ваш заклад не знаходився, виставка завжди подарує вам кілька чудових ідей.
Виставка відбувається в рамках Форуму туризму та гостинності, де на вас чекає насичена програма: виступи, панельні дискусії та обговорення актуальних тем за участю понад 40 провідних експертів галузі.
ТЕМАТИЧНІ РОЗДІЛИ ВИСТАВКИ:

Спеціалізована виставка «ГОТЕЛЬНИЙ ТА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС» – це головна подія індустрії гостинності в Західному регіоні України, місце зустрічі постачальників обладнання, технологій, товарів та послуг для підприємств готельного і ресторанного бізнесу та їх безпосередніх споживачів.
Саме тут можна побачити і отримати багато цікавих пропозицій і оригінальних товарів, ознайомитися з останніми новинками. На якій би стадії облаштування або роботи ваш заклад не знаходився, виставка завжди подарує вам кілька чудових ідей.
Виставка відбувається в рамках Форуму туризму та гостинності, де на вас чекає насичена програма: виступи, панельні дискусії та обговорення актуальних тем за участю понад 40 провідних експертів галузі.
ТЕМАТИЧНІ РОЗДІЛИ ВИСТАВКИ:

ВІДВІДУВАЧАМ
Будемо раді бачити Вас на спеціалізованій виставці «Готельний та ресторанний бізнес»!
Також, запрошуємо вас відвідати 9 жовтня виступи та панельнідискусії актуальні для Horeca галузі:
10.00 – 11.30 Панельна дискусія: Інвестиції тарозвиток: успішні проєкти реконструкцій та будівництва туристичних об’єктів
11.30 - 13.00 6. Панельна дискусія: Готельний бізнес на зламі: новий гість, нові формати, нові виклики"
14.00 – 16.00 - 7. «Формула успіху HoReCa2026: сервіс + маркетинг + безпека” :“Тренди сервісу майбутнього; що очікують гості і не пробачають співробітники” - Михайло ШЕВЕЛЮК
Юридичні пастки та харчові стандарти: що варто знати кожному ресторатору - Євген Комаров.
Система маркетингу, яка вона у HoReCa - підприємниця, R&D маркетолог, к.е.н. Саніна Ольга ІТ
Служба в готелі: Автоматизуй або пролетиш - CEO компанія HOTELini Віталій Санжара
16.00 - 17.30 8. Панельна дискусія “Коли тарілка — мапа: гастрономія в контурах туризму”
Урочисте відкриття виставки: 8 жовтня 2025 10:00
Режим роботи виставки:
8.10 - 10:00 – 18:00
9.10 - 10:00 – 18:00
Місце проведення:
м. Львів, Арена Львів, вул. Стрийська, 199
*Вхід студентам профільних вузів по списках з куратором групи - безкоштовний.
Де зупинитися?
Також, запрошуємо вас відвідати 9 жовтня виступи та панельнідискусії актуальні для Horeca галузі:
10.00 – 11.30 Панельна дискусія: Інвестиції тарозвиток: успішні проєкти реконструкцій та будівництва туристичних об’єктів
11.30 - 13.00 6. Панельна дискусія: Готельний бізнес на зламі: новий гість, нові формати, нові виклики"
14.00 – 16.00 - 7. «Формула успіху HoReCa2026: сервіс + маркетинг + безпека” :“Тренди сервісу майбутнього; що очікують гості і не пробачають співробітники” - Михайло ШЕВЕЛЮК
Юридичні пастки та харчові стандарти: що варто знати кожному ресторатору - Євген Комаров.
Система маркетингу, яка вона у HoReCa - підприємниця, R&D маркетолог, к.е.н. Саніна Ольга ІТ
Служба в готелі: Автоматизуй або пролетиш - CEO компанія HOTELini Віталій Санжара
16.00 - 17.30 8. Панельна дискусія “Коли тарілка — мапа: гастрономія в контурах туризму”
Урочисте відкриття виставки: 8 жовтня 2025 10:00
Режим роботи виставки:
8.10 - 10:00 – 18:00
9.10 - 10:00 – 18:00
8.10 - 10:00 – 18:00
9.10 - 10:00 – 18:00
|
м. Львів, Арена Львів, вул. Стрийська, 199 |
Де зупинитися?
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ВІДЕОГАЛЕРЕЯ
ПАРТНЕРИ
виставки:
промокод:
tourexpo15




